Sneller afvallen? Ga vaker in bad!

Goed nieuws voor iedereen die graag een paar pondjes kwijt wil. Een Britse onderzoeker heeft een wel héél relaxte manier gevonden om je vetverbranding te verhogen: met een warm bad kun je ruim honderd extra calorieën verbranden. Gewoon, terwijl je ligt.

Volgens de Britse onderzoeker Steve Faulkner steeg het energieverbruik van zijn (inactieve en mannelijke) proefpersonen met maar liefst tachtig procent als ze een warm bad namen, meldt de Britse krant The Guardian. Een uurtje badderen in veertig graden scheelde ze gemiddeld 126 extra calorieën, wat mannen ongeveer verbruiken tijdens een wandeling van vijfentwintig tot dertig minuten.

1 thought on “Sneller afvallen? Ga vaker in bad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *