Crosslinq


NIEUW BIJ VITAALMENS: CROSSLINQ

Wat is Crosslinq?

Crosslinq bij behandeling Tinnitus

Een Crosslinqpleister is een fijn materiaal met een huidvriendelijke acryllijm op de achterzijde. De smalle zijde-achtige strippen zijn met elkaar vernet in een ‘crosslinq’-vorm. Elke Crosslinqpleister bevat altijd een even aantal vierkantjes.

De Crosslinqpleisters bevatten geen medicijnen of andere actieve substanties of supplementen. Echter zijn de originele pleisters elektrostatisch geladen. In principe is dit in de vorm die iedereen wel kent, namelijk de elektrostatische lading die zich kan opbouwen in het lichaam, als resultaat van bijvoorbeeld het over tapijt lopen. De ontlading daarvan bij de eerstvolgende gelegenheid, bijvoorbeeld een metalen deurpost, kan pijnlijk zijn en gaat gepaard met een vonk. Voor een Crosslinqpleister is dit geleidingsvermogen erg belangrijk. De scheiding van de lading creëert de aantrekkende kracht (zoals bijvoorbeeld te zien bij korrrels schuimplastic) die de werkzaamheid van de pleisters mogelijk maakt.

Wat doen Crosslinqpleisters?

Crosslinqpleister helpen bij de behandeling van veel verschillende aandoeningen, verlichten de pijn en versnellen het helingsproces.

Tegenwoordig weten we dat ons huidoppervlak negatieve elektrische geladen is, terwijl alle daaronder gelegen structuren een positieve lading bevatten. Deze kennis wordt in onze moderne wereld toegepast bij o.a. wondgenezing, waarbij elektrodenpads bij de wond worden aangebracht. In die situatie worden de verschillende ladingen geleverd door een generator. Afhankelijk van de soort en sterkte van de lading, kan deze vorm van elektrotherapie wonden genezen zowel op het huidoppervlak als ook op diepere niveaus. Crosslinqpleisters hebben een soortgelijke werking.

Bij welke aandoeningen kan Crosslinq helpen?

De lijst van aandoeningen en situaties waarbij Crosslinq kan helpen is lang.
CrossLinq wordt o.a. succesvol toegepast bij :

  • het mooier laten genezen van littekens
  • tinnitus (oorsuizen)
  • triggerpoint bij fibromyalgie
  • lymfeklierstations ter bevordering van de lymfe afvoer
  • pijnlijke bewegingsbeperkingen met pijn op 1 punt

Maar ook voor reisziekte, examenvrees, algemene rusteloosheid, neusbloedingen, migraine, acne, allergieën, gebrek aan eetlust, angst bij kinderen.

Neem gerust contact op om te inventariseren of jouw specifieke klacht te behandelen is.