Over VITAALMENS

Op zoek naar je coach voor Personal Training & Sportmassage?

Je coach! Personal Trainer en sportmasseur

Aangenaam!
Mijn naam is Harold van Twillert, je mobiele Personal Trainer en (sport)masseur, je coach. In mijn leven is vitaliteit altijd een belangrijk uitgangspunt geweest. Onder vitaal versta ik sporten, bewegen, fit zijn en jezelf goed voelen.

Je zal echter kunnen beamen dat vitaal blijven niet altijd vanzelfsprekend is. Blessures liggen bij veel en intensief sporten op de loer.

Soms mis je een stok achter de deur om door te zetten. Kortom, bij tijd en wijle heb je wat extra ondersteuning nodig van buitenaf. En die hulp kan ik, je coach, bieden in de vorm van:

  • Sportmassages. Dit is een goed middel om spieren te stimuleren voor een prestatie en sneller te laten herstellen na een inspanning en als hulp ter voorbereiding op een volgende prestatie, zoals het lopen van een marathon
  • Het begeleiden tijdens het terugkomen van een blessure of ter preventie van blessures. Door middel van Medical Taping en ‘ouderwets’ tapen en bandageren.
  • Daarnaast kan ik je als Personal Trainer ook helpen om je sportieve doelen te realiseren. Hierbij valt te denken aan het werken aan een killer-body voor de zomer of gewoon als veertiger of vijftiger vitaal de komende jaren in te gaan.
  • Ook als je geen sporter bent kan ik je van dienst zijn bij een stijve nek, schouder, pijnlijke rug of gewoon als ontspanning.

Op deze wijze zijn al veel mensen weer met veel plezier hun sport gaan beoefenen. Uiteraard zonder spierpijn.

Ben je ook op zoek naar een vitaler leven zonder spierpijn. Bel of mail me dan voor een afspraak.

Privé gegevens:

Ik woon samen met Elize. Ik heb twee prachtige dochters en nog een prachtige bonuszoon en -dochter.
Mijn leeftijd is 50 jaar. Op sportgebied ben ik actief in hockey bij HC Etten-Leur, hardlopen, Crossfit en workouts@home.
Daarnaast houd ik van het onderhouden van contacten met familie, vrienden, buren en kennissen. Het liefst onder het genot van heerlijk eten en drinken.